Bungalows...
Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een bungalow. De leuke buurt waarin ze liggen, het gelijkvloerse en de bouw hebben er voor gezorgd dat het inmiddels erg lastig geworden is om er één te bemachtigen. Echter is ook gebleken dat het vinden van een koper niet altijd wil lukken. Er moet namelijk in een doelgroep gezocht worden die niet altijd bekend is met de internet tijd waarin we leven.
 
Op dit gedeelte van de site schrijven mensen zich in die op zoek zijn naar een bungalow of die een bungalow in de verkoop willen doen. Hierdoor weten mensen die een bungalow zoeken dat ze een reactie krijgen als er één in de verkoop komt, voordat hij ook echt op internet komt en het bord op de woning staat. Voor de verkoper betekend dat de bungalow erg snel verkocht is, vaak zonder dat de woning op het internet gestaan heeft. hierdoor is het ook mogelijk om een bungalow via stille verkoop van de hand te doen, iets wat normaal gesproken zelden tot succes leidt.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de verkoop van uw bungalow of u kunt zich inschrijven op de lijst met mensen die een bungalow zouden willen bezitten.
   
Ja, ik wil dat u mij belt, ik wil: 
een bungalow aankopen:
een bungalow verkopen:
mijn naam:
mijn telefoonnummer:

Goede doelen | Clubsponsoring | Aanbevelingen
 
 
 

 Site Sponsors:
 www.afishance.nl
 www.baelo.nl
 www.garagevantreuren.nl